Nyheter

06.03.2019
Anritsu Field Master Pro MS2090A, banbrytande handhållen 5G-testare

AnritsuRealtids spektrumanalysator, 9 kHz – 54 GHz, 100 MHz IBW

Anritsus senaste handhållna realtids 5G spektrumanalysator Field Master Pro MS2090A levererar prestanda som aldrig tidigare varit möjligt i ett kompakt handhållet instrument. Med ett frekvensområde från 9 kHz till 54 GHz är Field Master Pro MS2090A speciellt utformad för att möta utmaningarna av ett komplett utbud av all den trådlösa teknologi som används idag, inklusive 5G, LTE, mobil backhaul, flyg / försvar, satellitsystem och radar.

Field Master Pro MS2090A levererar de högsta RF-prestanda som idag erbjuds i en handhållen spektrumanalysator, med en DANL på -164 dBm och TOI på +20 dBm. Detta gör mätningarna än exaktare än tidigare. För modulationsmätningar ger 100 MHz modulationsbandbredd i kombination med mycket lågt fasbrus maximal mätprecision, och ± 0,5 dB amplitudnoggrannhet ger mycket hög noggrannhet vid mätning av t ex effekt och spurioser.

Robust konstruerad för användning i fält har alla versioner ett omfattande utbud av funktioner för att snabba upp och förenkla mätningarna, samt förbättra användarvänligheten. RTSA-bandbredd på 20 till 100 MHz möjliggör mätning av interferens till full ISM-bandanalys. Förutom att vara en fullbandbredds, realtids spektrumanalysator inkluderar alla versioner en spektrogramfunktion för att enkelt monitorera RF-spektrumet gällande intermittenta och/eller interfererande signaler. Integrerad mätning av kanaleffekt och bandbreddsmätningar förenklar mätning och karakterisering av vanlig radiotransmission. IQ-datainsamling av 5G-signaler möjliggör inspelning och lagring av IQ-data för analys med hjälp av standard PC-analysverktyg.

Besök oss i monter H:04 på Elektronikmässan i Göteborg 27-28 mars för att få veta mer om MS2090A. Entrébiljett hämtar du kostnadsfritt på HÄR >> eller kontakta oss så postar vi en biljett till dig.

I april besöker Anritsu och vi svenska nyckelkunder för att presentera instrumentet i detalj. Schemat är tämligen fullbokat, så hör av dig till oss så snart som möjligt på sales@omniray.se eller 070-636 9050 om du är intresserad av ett möte.

Databladet finner du på här >>

Produktbroschyren finner du på ​här >>